התקן תוך רחמי ואגיסטן

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

24/12/2014 | 14:55 | מאת: אמא

שלום רב, קרה לי כבר כמה פעמים בעבר שלאחר בדיקה וגינלית מופיעים גירוד וצריבה בנרתיק ובשפתיים. כנראה רגישות לקונדום או לחומר הסיכה בו משתמש הרופא. בדכ משתמשת באגיסטן טבליות ומשחה וזה נעלם. לפני שלושה ימים הותקן לי התקן מירנה. בסיום הבדיקה הרופא ביצע בדיקה וגינלית וכעת אני שוב חשה את הגירוד המטריד. אציין שאין דימום כבר מאתמול. האם ניתן להשתמש באגיסטן? תודה...

שלום לך כן בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

25/12/2014 | 19:35 | מאת: שוב אני

כמו של פמינה ודומיו?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה