גלולות.

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/09/2014 | 19:55 | מאת: רוני

אני בת 22, בריאה, נוטלת מרסילון קרוב לשנה. אני עתידה לטוס לחו"ל לחופשה קצרה והתחוור לי שאני אמורה להיות במחזור באותם ימים,מיותר לציין שאני לא מעוניינת בכך. אני מודעת לאפשרות של לחבר חפיסות בלי שבוע ההפסקה ובכך לדחות את מועד המחזור. האם אפשר לעשות זאת באופן חד פעמי בלבד (שתי חפיסות) מבלי להיוועץ עם רופא הנשים שלי? במידה וכן האם צפויות תופעות לוואי כלשהן?. אשמח לתשובה.

שלום לך אפשר לחבר בכמות בלתי מוגבלת בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 057-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה