גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

16/01/2009 | 12:08 | מאת: יעל

האם הן יכולות לגרום להתייבשות מהירה בנרתיק ? ואם כן האם זה הפיך? האם יתכן שסוג גלולות זה אינו מתאים לי ? אני בת 45, בריאה בד"כ ולא מעשנת .... אולם שנים רבות לא השתמשתי באמצעי מניעה מלבד קונדום מידי פעם...

17/01/2009 | 21:40 | מאת: adi

היי יעל. נשמע לי לא סביר שזו תהיה השפעתה של גלולה. בלי לפגוע, אבל ייתכן שלגילך ולשינויים הביולוגים הקשורים בו יש השפעה יותר ממשית על התופעה, מאשר לגלולה עם מינון הורמונלי נמוך כל כך. האם תופעה זו החלה מיד עם תחילת השימוש בגלולה? כמה זמן את חווה אותה? אם יש קשר הדוק בזמנים עלייך לבדוק זאת עם הרופא שלך. ההתייבשות הפיכה, ותוכלי לעזור לעצמך באמצעות חומר סיכה.

21/01/2009 | 10:02 | מאת: עמית

לא נראה לי שיש קשר נשים עוברות הרבה דברים במהלך הזמן, שינוים פיזיים, שינויים מנטליים, כל שינוי יכול להוביל לשינוים פיזיולוגיים כמו שציינת.

18/01/2009 | 09:15 | מאת: a

האמת שזה כן יכול לגרום לכך. מנסיוני למשל, גיליתי שיש סוג מסוים של גלולות גורם לי לתופעות כאלו, לפי דעתי כדי להחליף לסוג אחר אולי ולהתייעץ עם רופא אחר בנוגע למינון של ההורומונים

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה