גלולות למניעת הריון מליאן

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

05/04/2024 | 15:11 | מאת: קארין

שלום, התחלתי לקחת גלולות מסוג מליאן מהיום הראשון של הדימום החזק של המחזור.בעלון כתוב שאני מוגנת מהריון מהגלולה הראשונה האם זה באמת ככה? בנוסף לקחתי שני כדורים של אנטיביוטיקה מסוג מקרודנטין כי היה לי חשד לדלקת בשתן האם זה פוגע ביעילות? ואני לוקחת באופן קבוע נקסיום ולויריוון זה פוגע ביעילות? תודה

שלום לך מתחילים ביןפ הראשון של הוסת. בזמן נטילת אנטיביוטיקה יש להשתמש באמצעי נוסף

08/04/2024 | 11:33 | מאת: קארין

אם התחלתי לקחת את הגלולות מהיום הראשון של הווסת(הדימום הכבד) האם אני מוגנת מהריון מהטבליה הראשונה? זה מה שרשום בעלון של הגלולה.

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה