זמן הכנסת הטבעת הבאה לאחר בילבול

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/04/2024 | 12:42 | מאת: רון

היי החלפתי טבעת לפני כשבועיים על מנת לא לקבל מחזור(זה היה בסוף שלושת השבועות עם הטבעת), במשך כל השבוע הקודם היו לי הפרשות והשבוע הפרשות ממש חזקות נראה כמו מחזור, מתי אני אמורה לשים טבעת חדשה? עוד שבוע בתום שלושת השבועות? או בסוף השבוע הנוכחי שיגמר כביכול המחזור? כי כבר בכל שלושת השבועות האחרונים, שבוע לפני שהחלפתי לטבעת חדשה יש לי דימומים.

שלום לך בתום 3 השבועות של הנוהברינג הנוכחי ולאחר הפסקה של שבוע

07/04/2024 | 10:58 | מאת: רון

האם אפשרי לא לעשות שבוע הפסקה לאחר המקרה הזה ולהחליף לטבעת חדשה ישר?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה