פספוס גלולה ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/03/2024 | 14:50 | מאת: מאיה

נוטלת גלולות מינס ביום שישי לפני כשבועיים פספסתי גלולה לקראת סוף החבילה (נוטלת באופן סדיר ללא פספוסים במשך כמה שנים) המשכתי יום למחרת לקחת כרגיל באותה השעה למשך החמישה ימים הבאים ואז עשיתי את ההפסקה הרגילה של 4 ימים והייתי צריכה לקבל מחזור ביום ראשון האחרון נכון לכרגע עדיין לא קיבלתי מחזור הוא מאחר ב4 ימים מציינת כי קיימתי יחסי מין מוגנים באותו יום של הפספוס אבל בבוקר ומעבר לכך מקיימת יחסי מין רק עם אמצעי מניעה באופן תמידי האם יש חשש להריון? האם תקין שהמחזור מאחר בגלל הפספוס? או שיכול להיות שלא אקבל בכלל החודש?

שלום לך בצעי בדיקת הריון ואם שלילית יכולה לחדש נטילת הגלולות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה