כמה שאלות בנוגע לגלולות מניעה - מינולט

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

19/03/2024 | 17:16 | מאת: פנינה

שלום וברכה, יש לי כמה שאלות בנוגע לגלולות למניעת הריון - מינולט. 1. עד כמה קריטי לקחת באותה שעה - מה טווח הזמן שאפשר לשחק עם נטילת הגלולה. 2. בהתחשב בעובדה שאני נוטלת את הגלולה בשעות הלילה (בערך ב23:00) - במידה ושכחתי ליטול גלולה יום אחד - האם ליטול אותה יום למחר בבוקר או בצהרים(מתי שנזכרתי ששכחתי) או פשוט לחכות ללילה ולהמשיך כרגיל? 3. שאלה אחרונה - תוך כמה ימים מהיום הראשון לנטילת הגלולה אפשר להיות בטוחים שהיא משפיע ומונעת. תודה רבה!!!

שלום לך 1- לא קריטי באותה השעה אך כן ביום היעודי 2-ברגע שנזכרת ששכחת 3- ממחצית החפיסה הראשונה ואילך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה