גלולות מיקרוגינון והקאה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

12/03/2024 | 13:08 | מאת: רוני

נוטלת שלושה חודשים מיקרוגינון, בחפיסה החדשה בגלולה מס 5 שעה לאחר הנטילה הקאתי וכנראה שהגלולה לא נספגה, המשכתי לקחת רגיל את שאר הגלולות והיום בגלולה מס 8 התחיל לי דימום מה זה אומר אינני מוגנת יותר בשאר החודש מה עלי לעשות במצב הזה?

שלום לך אכן אינך מוגנת אלא מתחילת החפיסה הבאה שתתחילי ביום הראשון של הוסת הבא

17/03/2024 | 13:12 | מאת: רוני

תוכל להסביר שוב ברגע שאסיים את החבילה שבידי להמתין שבוע הפסקה עד לחבילה הבאה או עד רגע קבלת המחזור אפילו אם לא עברו 7 ימים ?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה