דילוג על מחזור עם גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/03/2024 | 18:00 | מאת: אנונימית

היי, אני לוקחת גלולות יאז פלוס קבוע כבר שנים, ולאחרונה אני מדגלת על המחזור שלי עם הגלולות פעם ב.. אני רוצה לעשות זאת יותר בגלל שהמחזור שלי מאוד קשה ואני סובלת גם מibs שמחמיר בזמן המחזור.. התייעצתי עם רופאת הנשים שלי שאמרה לי שאני יכולה לדלג ברצף עד שאני מתחילה לראות דימום ואז אני אצטרך לעשות הפסקה של 4 ימים.. לא כל כך הבנתי האם הכוונה היא שבמידה ומופיע לי דימום באמצע החפיסה לעצור אותה ל4 ימים ולהמשיך? או שאני צריכה לסיים את החפיסה ואז במקום לדלג כן לקחת 4 ימים את גלולות הדמה ובחפיסה הבאה לדלג שוב אם ארצה אשמח ממש לעזרה, תודה מראש.

שלום לך בסיום חפיסה דלגי על גלולות הדמה והתחילי חפיסה חדשה. אין הגבלה בשימוש בשיטה זו

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה