גלולות פימיניק אופן השימוש

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/02/2024 | 18:49 | מאת: נטלי55

קיבלתי מרופאת נשים מרשם לגלולות פימיניק שלוקחים כל יום בלי הפסקה רשום בעלון לצרכן לקחת ביום הראשון למחזור ,הרופאת נשים אמרה שאני יכולה לקחת גם בלי לחכות למחזור ואהיה מוגנת לאחר שבועים..בנוסף אני רוצה לעשות התקן רחמי אבל האם שלוקחים גלולות ללא הפסקה יש מחזור בכלל.?ואם באמת אפשר לקחת תגלולות האלה בלי לחכות ליום הראשון של-המחזור?

שלום לך רצוי להתחיל ביום הראשון של הוסת עם גלולות אלו כמעט ואין דימום וסתי

29/02/2024 | 12:19 | מאת: נטלי555

אם אין דימום וסתי עם הגלולות אז איך אפשר להתקין התקן רחמי באופן הזה?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה