מחזור ארוך עם נובה רינג

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/02/2024 | 06:47 | מאת: רות

שלום רב! אני בת 37 משתמשת בנובה רינג כבר שנה, בחודש האחרון הדימום הווסתי פשוט המשיך עוד שבוע ממש כתמים אדומים. התנקתי אחרי שבועיים סך הכל. הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד והכל יצא תקין. החודש פעם ראשונה שיצא לי כמו קריש דם בגודל של 3 סנטימטר , זה קרה 3 פעמיים במחזור הנוכחי ממש מרגישים כשזה יוצא, לציין שמעולם לא קרה לי דבר כזה גם לא אחרי לידות, ושוב מחזור כבר שבעה ימים, מחר כבר אמורה לשים טבעת נובה רינג והמחזור נמשך. מה יכולה להיות הסיבה כשאולטרסטונד יוצא תקין??? בברכה

שלום לך לעתים ישנם דימומים שתוך כדי שימוש תקין. המשיכי כרגיל

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה