גלולות פומיניק איך זה עובד?

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

07/02/2024 | 21:36 | מאת: נוי

היי אני מניקה תינוקת בת שנה והרופאה נתנה גלולות פומיניק. אמרה להתחיל ביום הראשון של המחזור. התחיל להיות לי בבוקר הפרשות חומות ובערב בניגוב מעט דם (עוד לא על התחבושות), באותו היום לקחתי גלולה ראשונה. האם זה נחשב היום הראשון? ממתי מוגנים מהריון? בנוסף, עד לפני ההריון לקחתי מיליאן. הבנתי מהרופאה שבפונמיניק אין הפסקה , מחברים קופסאות ברצף , אבל שכחתי לשאול אם כך מתי יש מחזור? האם מתרחש ביוץ כלשהו? זאת ועוד, באמת קריטי לקחת כל יום באותה הדקה?? תודה רבה !!

שלום לך ההגנה ממחצית החפיסה הראשונה ואילך. יש לקחת ברצף. אין ביוץ רצוי להתמיד במועד נטילת הגלולה באותו זמן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה