הפסקת נטילת גלולות של 8 ימים במקום 7

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/02/2024 | 20:53 | מאת: בר

אני נוטלת גלולות דיאנה, רציתי לשנות את תאריך קבלת המחזור ולכן לקחתי 3 גלולות נוספות מחפיסה ספייר ותכננתי להפסיק מחר. אני ממש לא זוכרת אם לקחתי את הגלולה השלישית שתכננתי היום או ששכחתי (אין לי דרך לבדוק כי כבר השתמשתי בחפיסה הזו). משמע אם שכחתי אני אעשה הפסקה של 8 ימים במקום 7 עד לחפיסה החדשה. מה הסיכונים במידה ובאמת שכחתי ותהיה הפסקה של 8 ימים במקום 7? אני גם לא רוצה סתם לקחת גלולה אם באמת לקחתי אני מרגישה שאני עושה יותר מדי משחקת עם הגלולות לאחרונה וזה לא בריא לגוף

01/02/2024 | 23:05 | מאת: בר

היי מעדכנת שבסוף החלטתי לא לקחת עוד גלולה. מה הסיכון בכך שאולי תהיה הפסקה של 8 ימים?

שלום לך יש להקפיד על 7 ימי הםסקה בין חפיסה לחפיסה

04/02/2024 | 11:04 | מאת: בר

ברור לי אבל אם קרה שיש הפסקה של 8 ימים? אני עדיין מוגנת?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה