פומיניק

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

31/12/2023 | 00:19 | מאת: אנונימית

שלום, עברתי קיסרי לפני חודשיים והתחלתי לקחת פומיניק לפני כחודש. אני לא מניקה. שכחתי גלולה יום אחד לפני שבועיים (דיממתי שבוע) ומאז לוקחת כל יום בין השעות 16:00-18:00 (לצערי כמעט אף פעם לא שעה קבועה ולפעמים איחור של שעתיים מיום לפני). לפני חודש אצל רופאת נשים נאמר לי שיש לי רירית עבה והרופאה המליצה לקחת גלולה בבוקר וגלולה בערב. שכחתי מזה!! ועד עכשיו לקחתי גלולה רק בערב.. אתמול עשיתי יחסי מין... האם אני בטוח מוגנת? מפחדת מעוד הריון.

31/12/2023 | 00:23 | מאת: אנונימית

מוסיפה שלא התחלתי לקחת ביום ראשון של ווסת.. אלא סתם יום כמה ימים אחרי שהפסיק הדימום מהלידה..

שלום לך בצעי בדיקת דם להריון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה