דילוג על גלולה והתחלה של מחזור לפני הזמן בחבילה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

30/12/2023 | 14:24 | מאת: אנונימי

היי אני לוקחת גלולות זואלי ובטעות פספסתי גלולה, נשאר לי 2 גלולות לפני הגלולות של המחזור. לקחתי את השתיים ברצף בערב אחרי רק ובוקר לאחר מכן התחיל דימום, בנוסף התחילו לי כאבי מחזור עוד לפני, ביום שבו בערב לא לקחתי. הבנתי שאולי צריך בכלל לדלג על המחזור ולהתחיל ישר את החפיסה הבאה כי זה קרה לי בסוף החבילה שלי. יש לציין שמקיימת יחסי מין תוכל לעזור לי מה צריך לעשות והאם בטוח לקיים יחסי מין ככה ? תודה

שלום לך אינך מוגנת. התחילי חפיסה חדשה ביום הראשון של הוסת הבא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה