גלולות פומיניק -שאלה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

25/12/2023 | 17:33 | מאת: נוי

שלום אני מניקה בת שנה והתעניינותי בגלולות. בהריון גילו שאני נשאית של פקטור 5 ולכן הרופאה רשמה לי גלולות פומיניק לפני כמה חודשים. החלתתי ולהתחיל לקחת אותם עכשיו. האם בגלל שאני מניקה אני צריכה לקחת את הראשונה ביום הראשון של המחזור? או ניתן גם ביום אחר? תוך כמה זמן יש הגנה מהריון? האם מקבלים איתם מחזור?(כבר יש לי מחזור סדיר). תודה

שלום לך

שלום לך בצעי הדיקת הריון ואם שלילית יכולה להתחיל גם לא בוסת. הגנה ממחצית החפיסה הראשונה. בדכ אין וסת עם גלולות אלו

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה