מדבקות אוורה תופעות לוואי.

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

15/12/2023 | 00:12 | מאת: אמא כפליים

היי, התחלתי השבוע לקחת מדבקות אוורה לראשונה, (חצי שנה לאחר לידה). מאז המדבקה ניהיה לי בחילות קשות שמיום ליום מתגברות על סף הקאות! בנוסף לזה גם התחיל לי טעם מר בפה באופן תמידי שזה נורא מעיק. בהריונות אני סובלת מהיפרזאמיס וזה ממש מחזיר אותי נפשית ופיזית אחורה לזה! אשמח לדעת בבקשה האם התופעות האלו אמורות לחלוף?? כל יום זה סבל גדול!

17/12/2023 | 00:47 | מאת: אמא כפליים

החלטתי להפסיק עם השימוש במדבקה בגלל התופעות. אך אתמול בלילה קיימנו יחסים מלאים. בדיוק מחר זה יום החלפת המדבקה בתחילת השבוע השני. במידה ואסיר את המדבקה אהיה מוגנת בכל זאת מהריון? (שמתי את המדבקה לראשונה ביום הראשון למחזור)

שלום לך שקלי מעבר להתקן תוך רחמי או להחליף את האוורה לאמצעי מניעה אחר

היי את מוגנת

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה