דימום באמצע החפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/12/2023 | 18:00 | מאת: ג'ני

שלום, בת 32, לוקחת גלולות דיאנה כבר הרבה שנים, בחודשים האחרונים יש לי דימום/הכתמות כהות באמצע החפיסה שנמשך כמה ימים-שבוע, לפעמים מלווה מעט בכאב עמום בבטן תחתונה בצד שמאל. הרופאה בדקה ולא ראתה שום דבר חריג ובדיקת פאפ יצאה תקינה, אך התופעה ממשיכה ומדאיגה אותי. ממה זה יכול לנבוע? האם כדאי להפסיק עם הגלולות?

שלום רב

שלום רב אפשר לבצע הפסקה של שבוע בנטילת הגלולות בנקודה בה את נמצאת עכשיו ולהתחיל חפיסה חדשה לאחר מכן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה