הפסקת גלולות באמצע החפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/12/2023 | 19:51 | מאת: קרן

היי באישור רופא הפסקתי בגלולה ה11את החפיסת גלולות לפני יומיים ומאז לוקחת פרימולט נור לעשרה ימים כדי לקבל מחזור אמיתי הרופא שלי אמר שאפשר להיזהר בכמה ימים האלה עם נרות אמפרמיאן מה הסיכוי שיש ביוץ ישר אחרי הפסקת הגלולות? והאם הנרות עוזרים

שלום רב סיכוי לביוץ קיים

03/12/2023 | 14:01 | מאת: קרן

ואיך אני יכולה לדעת אם אני בביוץ עכשיו לאחר הפסקת הגלולות? כי אני עם פרימולט נור אז אם אעשה את הבדיקה של מקלות הביוץ זה יצא חיובי בגלל הכדורים של הפרימולט נור נכון ?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה