גלולות מינס ושירותים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/11/2023 | 00:12 | מאת: אנונימי

היי, לקחתי גלולת מינס ובערך שעה אחרי הלכתי לשירותים וסליחה על התיאור אבל יצאה צואה רגילה ומעט שלשול לא חריף ובלי צורה ברורה אך גם לא ממש נוזלי. רציתי לדעת אם יש צורך לקחת גלולה נוספת בהקדם האפשרי? והאם אני עדיין מוגנת? ומה יקרה אם אני אקח מינון גבוה של הגלולה (זאת אומרת לקחת כדור נוסף)?

29/11/2023 | 01:28 | מאת: אנונימי

יש לציין שזה מה שכתוב בעלון של מינס- ״הקאות או שלשולים חריפים המופיעים תוך 4 שעות מנטילת הטבליה, הם מצב דומה לשכיחת נטילת טבליה. לאחר ההקאה או השלשול, את חייבת ליטול טבליה נוספת ממגשית רזרבית בהקדם האפשרי״. וכפי שציינתי בשאלה לא היה שלשול חריף ולא היה מיימי הוא היה רך ולא בעל צורה ברורה.

שלום לך יש לקחת כדור נוסף

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה