גלולת היום של אחרי והקאה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

22/11/2023 | 01:13 | מאת: חווה

אם אני לוקחת גלולות למניעת הריון בטווח של בסביבות היותר מחצי שנה ומקיימת יחסי מין כבר למעל שלושה חודשים אבל עכשיו עכשיו לפני שבוע וחצי התחלתי חפיסה חדשה ופספסתי שלוש פעמים בשבוע הראשון של החפיסה וקיימתי עדיין באותו שבוע יחסי מין ללא כל אמצעי הגנה אחר ויום לאחר המין לקחתי גלולות היום שאחרי והקאתי אחרי ארבע שעות מה הסיכויים שהגלותה לא נקלטה? ואם יש סיכוי סביר שאני בהריון?

שלום לך בצעי בדיקת דם להריון .באם שלילית התחילי חפיסה חדשה בוסת הבא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה