לא לקחתי גלולה שלושה או ארבעה ימים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/11/2023 | 15:05 | מאת: רונה בת 20

אני נוטלת גלולות יאז פלוס מזה כשנה , במהלך השבוע השלישי של הגלולות בעקבות בדיקה שאני צריכה לעבור אני נוטלת כמות גדולה של כדורים וסירופים משלשים באופן קבוע במשך שלושה ימים ובעקבות כך אני מאמינה שהגלולה כלל לא נספגת, מה עליי לעשות לאחר הבדיקה? להמשיך את החבילה כרגיל או להתחיל חבילה חדשה? וממתי אחזור להיות מוגנת תודה מראש

שלום לך להתחיל חפיסה חדשה מהיום הראשון של הוסת

17/11/2023 | 01:26 | מאת: רונה

אז לא לקחת גלולות עד שאקבל מחזור בעוד כמה ימים ואז להתחיל חפיסה חדשה? ומתי אחזור להיות מוגנת?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה