נטילת גלולות יאז פלוס במקביל לאנטיביוטיקה מוקסיפן

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

03/11/2023 | 00:04 | מאת: היי

היי, אני נוטלת גלולות יאז פלוס כבר שנתיים. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה מוקסיפן שלוש פעמים ביום כבר ביום חמישי (עד כה כשבוע). קיימתי יחסי מין מוגנים ביום שישי (יום אחד לאחר תחילת נטילת האנטיביוטיקה). לקחתי גלולות במקביל לאנטיביוטיקה באופן קבוע ולא שכחתי שום גלולה (גם כל המחזורים הקודמים היו ללא בעיות). לאחר ארבעה ימים פחות או יותר התחיל לי דימום וסתי קטן שהתגבר קצת לכדי מחזור כמעט רגיל. האם יש סיכוי שלקיחת המוקסיפן הפחיתה מיעילות הגלולות ולכן קיבלתי מחזור מוקדם מהרגיל (שבועיים לפני) או שיש ממה לחשוש?

שלום לך אכן נטילת האנטיביטיקה היא הסיבה . במקביל לנטילת אנטיביוטיקה יש להשתמש באמצעי נוסף

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה