הוצאת טבעת נוברינג אחרי חודש

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/10/2023 | 15:19 | מאת: שני

היי, אני התחלתי עכשיו שימוש בנוברינג ועברו לי 3 שבועות מאז ששמתי את הטבעת. העניין הוא שאני לא רוצה להוציא עכשיו כיוון שאני מקבלת מחזור בד"כ אחרי חודש ושבוע מהמחזור הקודם, כלומר שאני לא אקבל מחזור מיד אחרי ההוצאה של הטבעת ואני לא רוצה לא להיות מוגנת בזמן הזה. השאלה היא האם אפשר להשאיר את הטבעת חודש בפנים ואז להוציא? או שאם אני אוציא את הטבעת, אז המחזור שלי יוקדם? תודה!

שלום לך ההגנה מוקנית כשהשימוש בנובהרינג הוא ל 3 שבועות לאחר מכן או משתמשים בחדשה ברצף או חדשה לאחר שבוע הפסקה

22/10/2023 | 09:05 | מאת: שני

השאלה היא, אם אוציא את הטבעת אחרי 3 שבועות, האם זה יקדים לי את המחזור ואקבל אחרי יומיים במקום אחרי שבוע?

26/10/2023 | 22:30 | מאת: שני

?

30/04/2024 | 10:52 | מאת: פ.ס.

מנסיון זה מקדים את המחזור....

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה