שכחתי ליטול 2 גלולות יאז פלוס ברצף

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

09/10/2023 | 10:13 | מאת: אנונימית

שלום, אני נוטלת גלולות יאז פלוס מזה 4 שנים באופן תקין וללא פספוסים. אני בשבוע ה-2 של החפיסה ושכחתי ליטול 2 גלולות רצופות של יום שבת ויום ראשון. היום יום שני - לקחתי את 2 הגלולות בבוקר. האם לקחת את הגלולה של יום שני היום בערב, כלומר 3 גלולות ביום אחד? או ביום שלישי ליטול 2 גלולות כפי שמצוין בתרשים על גבי החפיסה? יש לציין שלא קיימתי יחסי מין לאחר הפספוס, ומועד אחרון של קיום יחסי מין היה ביום חמישי שעבר. אודה לתשובתך

שלום לך אינך מוגנת מרגע הדילוג. תהיי מוגנת רק מתחילת החפיסה הבאה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה