גיליתי ששכחתי גלולת אסטל רק אחרי 5 ימים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

05/10/2023 | 21:53 | מאת: הדר

גיליתי רק אחרי חמישה ימים ששכחתי לקחת גלולת אסטל (של יום מספר 4) כי נסעתי לטיול ושכחתי את החפיסה המקורית בבית. הייתי בטוחה משום מה שכן זכרתי לקחת אותה והמשכתי במהלך הטיול לקחת חפיסה רזרבית אחרת. כשחזרתי מהטיול ראיתי שבכלל לא לקחתי את גלולה מספר 4 כמו שחשבתי והיום אני כבר ביום מספר 9. לקחתי את יום 9 אבל לא ברור לי האם לקחת את יום 4 בכל זאת או פשוט להמשיך ולדלג עליה?

שלום לך אינך מוגנת . בינתיים המשיכי בחפיסה עד סיומה והתחילי מייד חפיסה חדשה. תהיי מוכנת רק מאמצע החפיסה החדשה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה