מעבר מגלולות דיאנה 35 לאסטל 35

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/10/2023 | 23:35 | מאת: מיטל

שלום, בעקבות מחסור בגלולות דיאנה 35 , נתנו לי גלולות אסטל 35. לקחתי את הגלולה לאחר 7 ימי הפסקה ביום ה8 (סיימתי חפיסה של דיאנה 35 - גלולה אחרונה ביום שלישי והתחלתי חפיסה חדשה של אסטל 35 ביום רביעי שבוע אחרי, כלומר היום) רציתי לדעת האם אני עדיין מוגנת? או שאני צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף?? האם זו אותה גלולה? אני מודאגת כי בעלון של אסטל 35 היה כתוב שאם אני עוברת מגלולות אחרות של 21 יום, צריך יום אחרי סיום החפיסה להתחיל חפיסה חדשה של אסטל 35. אך לא עשיתי זאת. ועשיתי את ה7 ימי הפסקה שאני רגילה אליהן וקיבלתי מחזור ביום ראשון ( כרגיל ביום ה5 של ההפסקה) וברביעי (היום ה8 לאחר 7 ימי הפסקה) לקחתי את הגלולה הראשונה של אסטל 35 - שעוד יש דימום. (כרגיל) אשמח לעזרה ! תודה.

שלום לך אסטל ודיאנה היא אותה גלולה עם שם אחר את מוגנת . המשיכי בגלולות כסדרן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה