פספוס שתי גלולות יאז

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/09/2023 | 22:13 | מאת: לחוצה

נוטלת יאז מזה 5 שנים ללא תקלות. השבוע פספסתי שתי גלולות, שכבתי ללא הגנה בערך שבוע לפני הפספוס. (אחרי הפספוס לא שכבתי). מה שכן, לפעמים יוצא לי במהלך החודש לקחת את הגלולות באיחור של שעות, למשל. קיבלתי את המחזור האחרון. היום זה היום הראשון של הגלולות דמה, והיה לי הפרשה חומה צמיגית (שמזכירה התחלה של מחזור) אבל אני נאלצת לחבר חפיסות בגלל חתונה וטבילה במקווה, ככה שאני לא אדע אם אני מקבלת מחזור רשמית או לא. האם אני בסיכון לכניסה? האם בדיקה ביתית תעזור?

שלום לך המשיכי בגלולות כסדרן תהיי מוגנת רק בתחילת החפיסה החדשה

10/09/2023 | 23:58 | מאת: לחוצה

התחלתי חדשה ישר. האם אני בסיכון מסוים בגלל מה שהיה לפני שבוע + והפספוס של לפני יומיים?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה