שכחתי לקחת 2 גלולות יאז פלוס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/09/2023 | 00:52 | מאת: רוית

שלום דר, ב 15.8 התחלתי חבילה חדשה. לוקחת בצהריים. ב-1.9 וב-2.9 -שישי ושבת-שכחתי לקחת. בשבת קיימתי יחסים מלאים ללא אמצעי נוסף.לקחתי 2 גלולות אחרי חצות, כלומר ראשון לפנות בוקר ואת הגלולה של יום ראשון לקחתי בערב. בדיעבד מבינה שטעיתי. אבל המשכתי לקחת את הגלולות הורודות כרגיל והיום 8.9 אני צריכה לעבור לגלולות פלצבו. האם לקחת את גלולות הפלצבו או ישר להתחיל חבילה חדשה? והאם ניתן כעת לקיים יחסים ללא אמצעי נוסף? תודה רבה.

שלום לך בצעי בדיקת הריון. הפסיקי נטילת חפיסה זו והתחילי חדדשה בוסת הקרוב. תהיי מוגנת רק ממחצית החפיסה החדשה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה