התחלת גלולות והפסקה באמצע החבילה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/09/2023 | 14:23 | מאת: גל

התחלתי לקחת סרזט ביום השני למחזור. שלושה ימים לאחר שנגמר התחילו לי הכתמות בצבע חום ולפעמים גם דם אדום במשך שבוע וחצי. עד שהחלטתי להפסיק עם הגלולות לפני יומיים. ההכתמות הפכו היום לדם אבל לא ברמה של מחזור. רציתי לשאול האם הדימום יפסיק? איך אפשר לסייע לגוף לחזור לשגרה. בנוסף אני טסה עוד 3 שבועות והמחזור ברגיל היה צריך להגיע עוד שבועיים.

שלום לך יפפסק כעבור מספר ימים מההפסקה

13/09/2023 | 13:59 | מאת: גל

איך אפשר לדעת אם יגיע מחזור כרגיל או לא? יש דרך לבדיקה אם יהיה שיבוש במעגל?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה