בדיקת קולונסקופיה וגלולות מינס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/09/2023 | 18:15 | מאת: אנונימית

היי אני נוטלת גלולות , אמורה לעשות בדיקה עוד כמה ימים והמחזור יוצא בבדיקה אז אני לוקחת 2 גלולות.ואז.רוצה.לקחת.לבנים.כדי לדחות וסת אבל.איך.להיות.מוגנת?כיהמחזורבדרךכללמתחילבשעותהלילה.וצריך לקחת.כדורביוםהראשוןשלהמחזור.איךלחשב.את.זה?תודהרבה

02/09/2023 | 18:25 | מאת: אנונימית

המשך לשאלה איך לוודא הגנה ישירה אחרי בדיקת קולונסוקפיה .צריך לקחת ביום הראשון של המחזור. והוא תמיד קורה ב11/12 בלילה תודה רבה

שלום לך להתחיל חפיסה חדשה ביום הראשון של הוסתאו למחרת ולהמשיך בחפיסה כסדרה

03/09/2023 | 12:34 | מאת: שואלת השאלה

תודה, לקחתי בסוף כדור חדש מחפיסה חדשה כדי לא לקבל את המחזור יום לפני הבדיקה הבדיקה ביום שלישי . השאלה איך להתנהל עכשיו? כדי להיות מוגנת במהרה? תודה

03/09/2023 | 12:37 | מאת: שואלת השאלה

אחרי שאקח כדורים לבנים אקבל מחזור ואז למחרת אקח בערב חפיסה חדשה לגמרי זה יחשב הגנה ישירה? תודה ד״ר

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה