גלולות קלייר -פעם ראשונה שאני לוקחת את החבילה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/09/2023 | 15:53 | מאת: לי

שלום לוקחת גלולות קלייר יש בחפיסה לקראת הסוף שתי גלולות אדומות ושתי גלולות לבנות ? באיזה ימים אני אמורה לקבל את המחזור ? והאם מותר בגלולות האדומות לקיים עדיין יחסי מין ? תודה

02/09/2023 | 03:38 | מאת: מור

היי אני לא מומחית אבל אני משתמשת בגלולות קלייר כבר שנתיים ואני מקבלת מחזור בדר״כ ביום שאחרי הגלולה האדומה, כלומר, אני לוקחת את שתי האדומות ואז בבוקר למחרת מקבלת מחזור לפעמים זה גם מאחר ביום ואני מקבלת אחרי הגלולה הלבנה הראשונה

שלום לך בדכ בלבנות ואת מוגנת

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה