שכחתי ליטול 3 גלולות ברצף בשבוע 3 גלולות של יאז פלוס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/08/2023 | 12:03 | מאת: שכחתי ליטול 3 גלולות ברצף בשבוע 3 גלולות של יאז פלוס

שלום, שכחתי ליטול 3 גלולות ברצף בשבוע 3 גלולות של יאז פלוס. על האריזה כתוב להשליך את שאר הגלולות, השאלה אם באמת יש צורך בכך או להשלים את אותן הגלולות ולהמשיך כרגיל עד לקבלת המחזור. או להשליך את האריזה ולחכות לקבלת המחזור ורק אז להתחיל גלולות חדשות?

שלום לך הפסיקי חפיסה זו התחילי חדשה בוסת הבאה. עד מחציתה של החדשה אינך מוגנת

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה