חיבור חפיסות ושכחת גלולה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

17/08/2023 | 18:37 | מאת: שיר

היי, הייתי אמורה להפסיק גלולות ביום שבת, וחיברתי חפיסות. שכחתי לקחת את הגלולה השנייה בחבילה, של יום ראשון. ונזכרתי אחרי 24 שעות ואחרי שכבר שכבתי עם בן זוגי. האם ישנם סיכויים גבוהים להריון לא רצוי? כמה זמן צריכה להשתמש בעוד אמצעי מניעה? אחרי 7 ימים חוזרת להיות מוגנת? אשמח לתשובה תודה.

שלום לך

שלום לך המשיכי בגלולות כסדרן. את מוגנת

20/08/2023 | 08:51 | מאת: שיר ו

תודה רבה! אני מוגנת למרות שלא לקחתי את הגלולה הזו נכון?

20/08/2023 | 13:21 | מאת: שיר

אחדד את זה שלא לקחתי את הגלולה של ראשון כי כברו עברו יותר מ24 שעות. אכן לאחר ההסבר והחידוד עדיין מוגנת? יש קשר לזה שזה זמן שהייתי אמורה להיות במחזור? תודה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה