גלולות מינס הפסקה וחזרה של חפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

16/08/2023 | 20:40 | מאת: NOT_FOUND

היי? לוקחת גלולות מינס פספסתי את הגלולה ה5, נזכרתי ערב אחרי ולקחתי רק את ה6 ללא ה-5. עכשיו נשארו לי עוד 4 גלולות לחפיסה ואני רוצה להיות מוגנת. האם אפשר להפסיק כעת (כשנשארו 4 לחפיסה), לקבל מחזור, ולקחת את הגלולה הראשונה של החפיסה הבאה ביום הראשון של המחזור ומיום זה ישר להיות מוגנת? או לחכות לסיים את החפיסה הנוכחית עד לסופה ורק אז? תודה

שלום לך אינך מוגנת אלא מתחילת החפיסה הבאה

17/08/2023 | 08:02 | מאת: עופר

תודה אבל האם אני יכולה להפסיק את החבילה הנוכחית עכשיו ? (נשארו בה 4 גלולות) כדי שהמחזור יגיע מהר יוצר ואוכל להתחיל חבילה חדשה מוקדם יותר ולהיות מוגנת מהר יותר?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה