שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/08/2023 | 21:58 | מאת: שם בדוי

שלום רב יש לי שאלה מאוד מביכה אך אין ברירה אלא לדעת. קיימתי יחסי מין עם שני גברים במקביל. עם אחד מהם בתחילת חודש ( תאריך 7,9 לחודש) ועם אחד ב17 לחודש. לאחר 6 ימים ב23 לחודש גיליתי שאני בהריון בסטיק שתן ויום למחרת עשיתי אולטרסאונד ובטא שהיתה 390. באולטרסאונד ראו רירית מעובה של 22 ממ ובספק עיגול קטן. 1. האם ניתן לדעת ממי נכנסתי להריון? 2.הגיוני לגלות הריון אחרי 6 ימים? האם זה נחשב 6 ימים או 7?

שלום לך 1- נראה שמהראשון 2-7 ימים

13/08/2023 | 09:01 | מאת: שם בדוי

הגיוני אחרי שבוע שיש בטא כזו? זה אומר שהיתי בהריון כבר לפני?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה