גלולות מליאן עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

17/07/2023 | 13:57 | מאת: חייבת עזרה דחופה !!!!!

היי אני חיילת בצבא, נקלעתי לטעות שעשיתי עם גלולות אני ממש ממש אשמח לייעוץ ודעה אני לא יודעת מה לעשות :( אני לוקחת גלולות מליאן 21/7 ביום ה19 של הגלולות ראיתי שכבר קיבלתי מחזור אז לא לקחתי את ה2 כדורים האחרונים של החפיסה (20,21) מתי עליי להתחיל חפיסה חדשה? 7 ימים מהיום שהפסקתי את הגלולות? או בעצם 9 ימים כדי לחזור ליום המקורי של לקיחת הגלולות? אשמח למענה!!!😩

שלום לך התחילי חפיסה חדשה. תהיי שוב מוגנת מאמצע החפיסה החדשה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה