עזרה דחופה.מרגישה לא טוב .עזרתך

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/07/2023 | 23:09 | מאת: מלי הסובלת

אני בת 45לוקחת גלולת גנרה 10 שנים ברצף( באמצע הפסקות ונסיון לעבור להתקן ללא הצלחה). בחוגשים האחרונים מעט דימום בסוף החפיסה ובחודש הנוכחי לאחר 13 ימים כאבים כמו ביןץ ודימום כמו וסת קלה. הייתי אצל רןפאת נשים שבדקה בus וראתה שאין בעיה אבל אני בחרדה ממש(אמא שלי נםטרה מסרטן שחלות).מאז הדימום ממשיך במקביל לגלולןת. מה דעתך? תודה רבה מראש.

שלום לך לבצע בדיקת פאפ , אולטרהסאונד. ממוןגרפיה ואם תרינים גלולות קלייר או התקן תוך רחמי הורמונלי

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה