דימום כבד בזמן סרזט לאחר לידה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/06/2023 | 11:40 | מאת: טלי

שלום. אני שמונה שבועות אחרי לידה. שואבת כל 3-4 שעות. החלתי סרזט לפני שבוע וחצי ולפני יומיים התחיל לי דימום כבד כמו וסת לפחות שנמשך כבר יומיים באותה עוצמה ומלווה בהתכווצויות כמו כאבי מחזור. הייתי אצל הרופאת נשים שישה שבועות לאחר הלידה והיא עשתה אולטרא סאונד ואמרה שנראה שהרחם התרוקן ולא צפויים עוד דימומים בעקבות הלידה. האם יכול להיות שאני מקבלת מחזור כל כך מהר ולמרות השאיבה המלאה? אם כן, האם זה משפיע על נטילת הכדור והאם אני עדיין מוגנת גם ללא ההגנה הנוספת של ההנקה (שאיבה)?

20/06/2023 | 00:13 | מאת: פרי

מה את עושה???

20/06/2023 | 08:56 | מאת: טלי

בינתיים ממשיכה לקחת את הכדור ונמנעת טכנית.

20/06/2023 | 18:59 | מאת: פרי

אם עדין ממשיך לך הדמום כדאי לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך יש לי את אותה בעיה אני 5 חודשים לאחר לידה והרופא שלי המליץ לי לקחת פעמיים ביום סרזט בהבדל של 12 שעות למשך 3 ימים בהצלחה

שלום לך פני לבדיקת רופא והמשיכי בגלולות כסדרן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה