עשיתי בלאגן עם הגלוחות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

30/05/2023 | 17:41 | מאת: לינוי

אני לוקחת גלולות מינס כדור אחרון אני לוקחת ביום שלישי חודש שעבר פספסתי גלולה ובטעות המשכתי את הגלולה הפעילה ליום רביעי ומיום חמישי הייתי עם הגלולות דמה ביום ראשון קיבלתי מחזור אבל לא לקחתי גלולה (כי זה צריך הפסקה של 4 ימים ) קיבלתי ווסת ב30.4 ולקחתי גלולה פעילה ב1.5 והייתי אמורה לקבל ווסת ביום שני ועדיין לא קיבלתי

31/05/2023 | 15:34 | מאת: לינוי

היום עשיתי בדיקת היריון ביתית ויצאתי שלילית ועדיין לא קיבלתי מחזור

31/05/2023 | 16:37 | מאת: לינוי

האם אני מוגנת התחלתי את החפיסה החדשה כרגיל ?

שלום לך המשיכיבגלולות כסדרן . תהיי מוגנת ממחצית החפיסה החדשה ואילך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה