הפסקת גלולות באמצע החפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/03/2023 | 12:46 | מאת: חנן

השתמשתי ביאז פלוס למשך 4 חודשים. הפסקתי ליטול אותם *באמצע החפיסה* לאחר כ 3-4 ימים קיבלתי דימום שהתמשך ל כ-6 ימים. לא יודעת אם זה היה מחזור? בזמן שימוש בגלולות הייתי מקבלת מחזור סדיר בסוף החפיסה הפעם שאני לא משתמשת בגלולות אני לא קיבלתי מחזור בתאריך שהייתי מקבלת בו עם שימוש בגלולות. האם מועד המחזור השתנה? היום אני 4 שבועות אחרי הפסקת נטילת גלולות. אם חזרתי לביוץ טבעי. אני בתכנון הריון-לא מצליחה לדעת מתי יש לי ביוץ, מה זמן שאמורה לקבל בו מחזור וזה מקשה עליי בתכנון הריון.

שלום לך במחזורי וסת סדירים של 28-30 יום הביוץ בדכ ביום 12-14 מתחילת הוסת

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה