דימום קל רק בניגוב עם גלולות יסמין

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/03/2023 | 13:07 | מאת: מישהי

שלום ד"ר אני בת 32 וזאת הפעם הראשונה שאני מתחילה גלולות יסמין, אתמול סיימתי חפיסה של 21 והמחזור בא אתמול כשנטלתי את הגלולה האחרונה , הוא הגיע משהו כמו אחרי 22 יום בערך , הגיע רק בניגוד ולא כדימום חזק מה זה יכול להיות ולמה הדימום לא חזק ? יש קצת כאבי בטן וראש לא רציניים מפחדת שאולי זה השתרשות ? אודה לתשובה

26/03/2023 | 13:07 | מאת: מישהי

בניגוב ***

שלום לך בצעי בדיקת הריון ואם שלילית המשיכי בגלולות כסדרן

30/03/2023 | 08:02 | מאת: מישהי

היי, אחר כך כבר ראיתי שהדימום התחזק אז הבנתי שזה המחזור, הוא התארך לי יותר הפעם. שבוע מלא במקום חמישה ימים . זה יכול להיות מהגלולות ? אודה לתשובה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה