לא מקבלת מחזור גלולות קלייר

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

15/04/2021 | 10:49 | מאת: רומי

היי,בחפיסת גלולות הקודמת שלי שכחתי לקחת גלולה לקראת סוף החפיסה ולפי ההוראות הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה.(קיבלתי מחזור על הגלולה הראשונה בחפיסה. המשכתי ליטול כרגיל ואתמול לקחתי את הגלולה הלבנה האחרונה בחפיסה ועדיין לא קיבלתי מחזור. אני מתחילה חפיסה חדשה היום.(מציינת שתמיד אני מקבלת בגלולה האדומה השניה) זה הגיוני שלא קיבלתי מחזור ? אולי בגלל השיבוש בחפיסה הקודמת? צריכה לדאוג ?

שלום לך אין סיבה לדאגה. המשיכי בגלולות כסדרן. בצעי בדיקת הריון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה