לקיחת גלולות יאז עם טיפול אנטיביוטי ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/04/2021 | 08:32 | מאת: יסמין

היי דוקטור. אני לוקחת טיפול מסיבי לחיידק בבטן (אליקובקטר) המשולב עם 3 סוגי תרופות (מוקסיפן קלרידקס, וגאסטרו) עדיין ממשיכה לקחת את הגלולות באופן סדיר (זוהי החפיסה הראשונה שלי) אך הגעתי לגלולה הלבנה האחרונה ועדיין לא קיבלתי מחזור. יש צורך לעשות בדיקת הריון? (אם יש חשש לזה) והאם היעילות של הגלולות פוחתת בעקבות סוגי תרופות אלה?

שלום לך יעילות מופחתת. יש להשתמשת במקביל באמצעי מניעה נוסף . בצעי בדיקת הריון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה