גלולות לשחלות פוליציסטיות ודימום

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

24/03/2021 | 15:53 | מאת: אנונימי

היי, נוטלת גלולות yaz כבר שבועיים בתור טיפול בשחלות פוליציסטיות. בימים האחרונים שינויים קיצוניים במצבי רוח, בחילות וחוסר תיאבון... הדבר שהכי מלחיץ אותי הוא דימום כבר שלושה ימים למרות שהווסת הסתיימה לפני שבוע. רציתי לדעת אם זה נורמלי ומה עושים במקרה זה, תודה!

שלום לך פני לרופא שלך לשם החלפת אמצעי המניעה כמן להתקן תוך רחמי למשל

25/03/2021 | 09:26 | מאת: אנונימי

אני נוטלת את הגלולות לא לצורך מניעת הריון אלא לצורך סידור הורמון androstenedione... יש טיפול שונה חוץ מגלולות? תודה רבה לך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה