נוברינג ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/03/2021 | 00:57 | מאת: נופר

משתמשת בנוברינג קבוע עקב דלקת בחניכיים לוקחת אנטיביוטיקה מוקסיפן. קיימתי יחסי מין האם אני מוגנת? או שצריכה לקחת את הגלולה של ״היום של אחרי״?

שלום לך מוגנת היטב

21/03/2021 | 08:23 | מאת: נופר

נורא חששתי בגלל שרשום את זה תרופות מסויימות, בייחוד אנטיביוטיקה עשויות לפגוע ביעילות הטבעת- יש להפנות לייעוץ עם רופא או רוקח. במידה ואינה רוצה להתייעץ או מעדיפה להחמיר ליתר ביטחון ההנחיה היא להשתמש באמצעי מניעה נוסף בזמן השימוש באנטיביוטיקה ושבוע לאחר סיומה. אבל מזל שהתייעצתי איתך תודה!

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה