אי התאמה בין תשובת הד"ר לעלון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

03/01/2021 | 12:30 | מאת: בת 19

היי - כותבת בהמשך למקרה שכבר ענית עליו: קיבלתי מחזור ב15.12. פספסתי גלולה (מס' 3 בחבילה- יאז פלוס) בבערך 30 שעות. פעלתי עפ ההוראות בקופסא ולקחתי שתיים בו"ז. זה היה בתאריך 19.12 וכשעוד הייתי בסוף הדימום. ב-25 וב-26 קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה נוסף. מה26 בערך עד ה29-30 היו לי הפרשות צמיגיות וממש נמתחות כאלה, לחלקן היו טיפות ממש קטנטונת של דם. מאז שאני לוקחת את הגלולות (שנתיים+) לא היו לי כאלה אז בדקתי באינטרנט וראיתי שאלו הפרשות שקורות כשמתרחש ביוץ. האם זה הגיוני שאני אולי נכנסתי/אכנס להיריון החודש מהדבר הזה? אני לחוצה בטירוף! אמורה לקבל מחזור בעוד שבוע וחצי ואני לחוצה בטירוף כתגובה למקרה הזה כתבת לי לבצע בדיקת היריון. אממה קראתי בעלון המצורף שלא היה צורך להשתמש באמצעי מניעה נוסף... האם באמת הסיכוי שנכנסתי הוא גבוה? גניקולוג אחר אמר שאולי יש לי פטריה. אני לא מבינה את המצב, באיזה שלך ניתן לבצע בדיקה? רק אחרי איחור במחזור?

שלום לך בצעי בדיקת הריון כשבועיים לאחר יחסי המין הראשונים לאחר הדילוג על הגלולה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה