פספוס גלולה בסוף המחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/01/2021 | 12:40 | מאת: אביה

החודש קיבלתי מחזור כרגיל .לקראת סוף המחזור (אצלי זה כבר בחבילה החדשה- יאז פלוס) בגלולות 1-7 של החבילה החדשה, כשעוד הייתי בדימום קל של הסוף, פספסתי את הגלולה ולקחתי רק 25 שעות לאחר מכן. לקחתי את שתי הגלולות ביחד והמשכתי כרגיל את החבילה. קיימתי יחסי מין עם בן זוגי ללא קונדום או אמצעי מניעה נוסף. מאז עברו 6 ימים.. היו לי שני דימומים קטנטנים (הפרשות כאלה) וקצת בחילות... האם יש סיכוי שאני בהיריון?

01/01/2021 | 23:30 | מאת: אביה

מסתבר שפספסתי ביותר זמן... לקחתי ב00:30 יום למחרת במקום ב21:00

שלום לך בצעי בדיקת הריון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה