כניסה להריון עם גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

16/10/2020 | 10:02 | מאת: דנה

שלום, אני משתמשת בסרזט, פספסתי 2 גלולות החודש ואחת לקחתי בשעה מאוחרת מהרגיל, אלו גלולות שאין איתם מחזור, איך ניתן לדעת אם חלילה אני בהריון? האם בדיקת הריון ביתית תראה או הגלולות שאני ממשיכה לקחת ישבשו את התוצאה? תודה

19/10/2020 | 13:19 | מאת: יעל

יקירתי.. בדיקת הריון בודקת חלבון שנמצא בשתן. זה חלבון שמופרש מהשליה כשאת בהריון.. לכן אין קשר לשום הורמונים בגלולה וזה לא משבש תוצאה. אבל אם את מפספסת גלולות כדאי להשתמש באמצעי מניעה כמו קונדום.

19/10/2020 | 13:21 | מאת: דנה

תודה רבה מעריכה את התשובה

שלום לך לא יגרם שיבוש לבדיקה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה