שכחתי לקחת גלולות יומיים ברצף

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

07/10/2020 | 13:28 | מאת: מיכל

שלום, לקחתי גלולה ביום ראשון בערב וקיימתי יחסי מין. לאחר מכן, בשני בצהריים קיימתי שוב אך בן זוגי "גמר בחוץ". לאחר מכן, שכחתי את הגלולות של שני ושלישי ברצף (טעות רצינית אני יודעת)אבל לא קיימתי יחסי מין מאז שני בצהריים. היום רביעי, לפי מה שקראתי כדאי לקחת היום את שתי הגלולות ומחר את השתיים של רביעי וחמישי. מה לעשות? לקחת לפי הבנתי מאוחר מדי לקחת פוסטינור אך מה הסיכוי שאכנס להריון? אשמח לעזרה תודה רבה!!!

שלום לך אינך מוגנת .התחילי חפיסה חדשה בוסת הבא

08/10/2020 | 13:27 | מאת: מיכל

האם אין משמעות יותר לחפיסה הנוכחית? להפסיק לקחת אותה או להמשיך? ולגבי הסיכוי להיכנס להיריון ממה שקרה יש לך תשובה?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה